Slim huishouden

Wil jij je huis voor je laten werken? Dan heb je Niles nodig. Niles biedt je tal van mogelijkheden om huis en tuin te automatiseren.

Niles werkt voor jou

In een Niles woning hoort ook apparatuur die de huishoudelijke taken van je overneemt. Deze apparatuur zorgt ervoor dat je meer tijd vrij hebt voor jouw persoonlijke hobby’s.

Robotstofzuiger

De robotstofzuiger maakt je huis schoon wanneer jij op je werk bent. Zo stel je deze robotstofzuiger in om elke dag een rondje te laten rijden op het tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Robotgrasmaaier

De robotgrasmaaier maait het gras wanneer jij denkt dat dit nodig is. Je hoeft zelf niets te doen. Zo is deze robotgrasmaaier in te stellen, dat hij elke week zijn rondje gaat rijden.

Routine

Stel uw eigen routines in aan de hand van uw persoonlijke voorkeur. Dit zodat er op elk moment van de dag huishoudelijke taken gedaan kunnen worden. Zelfs als u dus niet thuis bent.

Jouw ideale woning

Jouw slimme woning regelt huishoudelijke taken voor jou. Dit zorgt ervoor dat u meer tijd over heeft voor de dingen die u echt belangrijk vindt. Zo kan de robotstofzuiger elke dag rond 12:00 een rondje gaan rijden en kan de robotgrasmaaier elke zaterdagochtend om 09:00 zijn rondje gaan rijden. Welke momenten komen voor u het beste uit? We helpen u graag!

"Hey Niles doe de huishoudelijke klusjes"

De robotstofzuiger gaat zijn rondje maken

De robotgrasmaaier gaat zijn rondje maken

De robotglazenwasser gaat je ramen zemen

De tuinsproeiers gaan aan

Wil jij ook slimme huishouding?

Heb jij een bestaande woning, kantoor, ruimte of laat je een woning bouwen? Neem dan contact met ons op!

niles-mok