Integratie

Alles wat Niles aanbied is te integreren. Dit is belangrijk om je huis met je mee te laten denken. Dit noemen we een Niles woning.

Sensoren

Laat je slimme verlichting activeren bij beweging. Op deze manier gebruik je alleen de lichten die jij nodig hebt. 

Sfeer

De gekleurde verlichting biedt de mogelijkheid om zich aan te passen aan de sfeer in huis. Hey google, maak het gezellig in huis! 

Assistent

De verlichting kan worden bediend met de voice assistent. Denk hierbij aan opdrachten zoals: Hey google, zet de verlichting op 50 procent.

Routine

Maak routines aan zodat uw huis op ieder moment met u meedenkt. Geen beweging meer in de keuken? Dan gaat de verlichting uit. 

De kracht van integratie

Iedereen kent tegenwoordig wel de standaard ‘smart-home’ opties zoals: Philips Hue lampen, tijdschakelaren of smart TV’s. Het probleem is alleen als volgt. Deze producten bieden maar één oplossing voor één probleem. Dit maakt een smart-home eigenlijk nog geen échte smart-home. Het begint pas interessant te worden wanneer je deze verschillende producten met elkaar verbindt. Op deze manier gaat er een wereld voor je open. De wereld van Internet of Things. Hier wordt het vaak te complex en Niles helpt jou hierbij. 

De integratie van Niles geeft een nieuwe manier van leven. Niles integreert de verschillende producten tot één werkend geheel. Je kunt je lampen laten knipperen wanneer de bel gaat, je kan een notificatie ontvangen wanneer de frituurpan warm is, je spraak assistent vertelt jou wanneer de taxi voor de deur staat of je laat de gordijnen open gaan wanneer de wekker gaat.

Jouw ideale woning

Jouw slimme woning werkt met elkaar samen. Doormiddel van integratie wordt niets meer té gek. Jouw woning weet exact hoe jij beweegt en wat jij graag wilt. Ben je weg van huis? Dan schakelt jouw woning de verlichting uit, zet de verwarming lager, doet de gordijnen dicht en doet de deuren op slot. Vanaf dit moment is tevens ook de beveiligingsmodus aangezet. Vanaf nu krijg je per direct een push notificatie, wanneer er beweging wordt gedetecteerd. 

"Hey Niles, Ik ga slapen"

De verlichting gaat langzaam uit. 

De gordijnen gaan dicht.

De deuren gaan op slot.

De verwarming gaat uit. 

Apparaten verbinden met Internet of Things?

Heb jij een bestaande woning, kantoor, ruimte of laat je een woning bouwen? Neem dan contact met ons op!

kopje-wit