Niles service hub

Hét digitale brein

van jouw huis

Jouw woning in één app

Gebruik één app in plaats van 10 losse apps.

Veiligheid

Het digitale brein kan bewegingsdetectoren, bewakingscamera’s, geautomatiseerde deursloten en andere tastbare beveiligingsmaatregelen in je hele huis integreren, zodat je ze vanaf één mobiel apparaat kunt activeren voordat je naar bed gaat. Je kunt er ook voor kiezen om beveiligingswaarschuwingen op jouw verschillende apparaten te ontvangen.

Energiebesparing en efficiëntie

Afhankelijk van op welke manier jij je smarthome gebruikt, is het mogelijk om uw ruimte energiezuiniger te maken. Dit is bijvoorbeeld mogelijk doormiddel van een slimme thermostaat of verlichting op sensoren, waardoor jij de lamp nooit onnodig lang aan laat staan. Daarnaast kan je apparaten automatisch laten activeren wanneer de zonnepanelen veel opleveren.

Inzichten

Met Internet Of Things wordt alles toegankelijk met het internet. Dit is zorgt niet alleen voor meer veiligheid, efficiëntie en comfort, maar ook voor toegang tot heel veel data over je leefgewoontes en energieverbruik. Op basis van deze inzichten kan je de dagelijkse gewoonten en gedragingen analyseren en aanpassingen maken om de levensstijl te volgen die je wenst.

Comfort en luxe

In een woning met de technologie van Niles werkt het huis voor jou. Laat de gordijnen openen, de stofzuiger het werk doen en laat de lampen schijnen alleen wanneer het nodig is. Je kan zelf uitgebreide automatiseringen maken om jouw comfort naar het hoogste niveau te tillen. Hulp nodig? Wij willen je hier graag bij helpen.

Maak je eigen dashboard

Hoe jij het zelf graag wilt.

Maak je eigen dashboard en voeg de entiteiten toe die voor jou van belang zijn. Met je eigen dashboard ben je altijd in control. Het dashboard is bereikbaar vanaf elk apparaat. Thuis aan de muur, maar ook de app.

Vanaf overal bereikbaar

Ben je niet thuis? Dan beschik je alsnog over de mogelijkheid om je apparaten in de woning aan te sturen. Met Niles krijg je toegang tot je woning vanaf overal op de wereld, zonder dat je gebruik maakt van de cloud.

Bestel en geniet van oneindig veel mogelijkheden!

Sluit jouw favorieten op ons aan

Sluit jouw favoriete apparaten op ons aan! Verbindt ze met Niles

Leef bewuster

Niles meet iedere seconde de opbrengst en het verbruik van de woning. Dit is handig, want dit verhoogt je bewustzijn over je energieverbruik.  

Aansturen hoe jij graag wil

Het digitale brein van de woning kan worden aangestuurd door meerdere apparaten en smarthome producten.

SmartWatch
Telefoon
Apple Homekit
Google Home
Alexa

Vraag een demo aan

Ontdek de app.

Probeer nu gratis een ons demo account en ervaar hoe het is om alles in je huis in één app te hebben. 

Inzicht in de opbrengst van je zonnepanelen

Laat automatiseringen afspelen bij ongewenste beweging rondom je huis

Laat de robotstofzuiger zijn werk doen wanneer er niemand thuis is.

Regel jouw smarthome via het home dashboard.

Verlichting gaat aan op sensoren, zodat je geen schakelaars meer nodig hebt. 

Laat de gordijnen automatisch open en dicht gaan wanneer jij dit wilt.

Laat de verlichting knipperen wanneer de slimme deurbel gaat. 

Laat de garagedeur open gaan met je telefoon of wanneer jij aan komt rijden.

Laad de Tesla op wanneer de zonnepanelen veel opleveren of wanneer het uurtarief laag is.

Stuur buitenverlichting aan op zonsondergang.

Bespaar geld

Bij de bouw van de woning

Bespaar kosten bij de bouw van de woning doormiddel van een draadloos systeem. Geen freeswerk en schakeldraden meer, waardoor jij bespaart op je installatie. Vanaf nu reguleer jij je verlichting op sensoren en eventueel met de app.

Op energiekosten

Het digitale brein leest je actuele stroomtarief uit, zodat hij apparaten aan kan sturen op basis van de stroomtarieven. Dit zorgt ervoor dat je aan het eind van de maand minder energiekosten hebt, omdat je het energieverbruik kostenefficiënt hebt ingericht.

productafbeelding niles service hub

Niles Service Hub

Ontdek de app.

Probeer nu de demo!