Waar wij in geloven

Niles gelooft dat het gaat om de simpele dingen in het leven. De details. Zodat de technologie met je meedenkt en niet tegen je werkt, dus ook in jouw huis. 

Wij zijn er van overtuigd dat we steeds slimmere oplossingen moeten vinden voor het dagelijks leven. Daarbij richten we ons op de vastgoedmarkt. Doormiddel van technologische innovaties maken wij leefomgevingen comfortabeler, slimmer en duurzamer. 

Omdat we letten op alle kleine dingen en details denkt de technologie in jouw huis of leefomgeving met je mee. Zo maken we het huis van de toekomst. 

Changing the way of living. 

Hét strikje

Je had het misschien al gezien, maar: het logo van Niles is een strikje. Dat komt omdat Niles een butler is. Hij, die altijd voor je klaar staat en met je meedenkt. De bedrukking op de bedrijfskleding symboliseren dan ook het dragen van een strikje.

Onze geïntegreerde woningen denken ook met je mee, net zoals de butler Niles. Je woning moet altijd voor je klaar staan wanneer jij hem nodig hebt. Wij geloven in een woning voor de toekomst, een woning die je helpt wanneer jij hem nodig hebt. Comfort, duurzaamheid en veiligheid staan hierbij centraal.

niles-favicon-grijs
over-ons

Nieuwe koers

In 2020 was het tijd voor verandering. Drie nieuwe gezichten bij Niles die met veel passie de nieuwe koers zullen gaan varen. Wij hebben allemaal een passie voor nieuwe technologie, duurzaamheid en innovatie. Wij geloven dat het tijd is voor verandering in het onroerend goed. Volledig slimme woningen zullen niet meer een uitzondering zijn, maar de nieuwe norm worden!

Het begin

Niles is in 2015 opgericht door Geert en Marco. De oorsprong van het bedrijf komt uit een ontevredenheid op gebied van domotica. Niles merkte dat de installateurs niet de nieuwste technieken gebruikten. Dit moest anders kunnen dachten zij. Ze waren van mening dat de beste en nieuwste technologieën gebruikt moesten worden om zo een volledig slim huis te krijgen. Een huis dat met je mee denkt. Hier ontstond Niles!

geert-over-ons