Prinsenpoort te Zwolle

Prinsenpoort te Zwolle

Het project

In Zwolle kwam een nieuwe wijk uit de grond genaamd De Prinsenpoort. Deze wijk bevindt op een toplocatie aan de rand van het centrum van Zwolle. In totaal werden er tijdens dit project 114 nieuwbouwwoningen gebouwd. De straten in de wijk zijn zoals de naam als prijsgeeft gebaseerd op de Koninklijke familie. Enkele straatnamen zijn bijvoorbeeld Prinses Beatrixstraat, Prinses Amaliastraat en Koningin Maximastraat. Dat er veel vraag naar nieuwe woningen in Zwolle is, is wel duidelijk. Alle 114 woningen waren namelijk al verkocht nog voordat de bouw begonnen was.

Nieuwbouw in Zwolle

Dit project zorgt voor weer een nieuwe impuls aan de woningvoorraad in Zwolle. Deze toevoeging was zeker nodig. In Zwolle is al meer dan vijf jaar namelijk sprake van een krappe woningmarkt. Reden voor deze krappe woningmarkt in Zwolle is onder andere de populariteit van de stad onder beleggers en de stijging van de huizenprijzen. Voor een woning in Zwolle betaalde je gemiddeld €326.000 afgelopen kwartaal. Om deze woning krapte op te lossen is het noodzakelijk om veel nieuwbouw te realiseren.

De werkzaamheden bij de prinsenpoort

Niles helpt graag mee om nieuwbouwwoningen te voorzien van de nieuwste technologie. Zo hebben wij ook bij de Prinsenpoort een aantal woningen slimme woningen gemaakt. Een aantal werkzaamheden die Niles heeft uitgevoerd bij de Prinsenpoort zijn:

Verlichting

De woningen bij de Prinsenpoort heeft Niles voorzien van slimme verlichting. Dit is gedaan door de verlichting te automatiseren met behulp van sensoren die werken op een draadloos netwerk.

Alarm

Ook heeft Niles in de woningen een alarmsysteem geïnstalleerd. Hierdoor worden de woningen beter beveiligd tegen mogelijke inbraken.

Zonneschermen/ Screens

Niles heeft er ook voor gezorgd dat de zonnewering geautomatiseerd is. Dit is gedaan met behulp van regen en weersensoren. Deze sensoren zorgen ervoor dat de zonnewering bij felle zonneschijn automatisch naar beneden gaan en dat ze met regen dicht zullen blijven.

Voordelen Niles

Met de services van Niles kan van uw woning, ook een smart home gemaakt worden. Zo kunnen we door de verlichting te automatiseren uw woning slimmer, duurzamer en gemakkelijker maken. Benieuwd hoe Niles uw woning kan verbeteren? Vraag een volledig vrijblijvend gesprek aan met een van onze specialisten om de mogelijkheden te bekijken!

Post delen

Meer artikelen

Nieuws

Niles is genomineerd!

Samen met Quest en Quote is INNOVATE op zoek naar de innovatiefste student van Nederland. Lars Luiten van Niles is hiervoor genomineerd en daar zijn

Verder lezen »