Slimme beveiliging

Met slimme beveiliging van Niles laat jij je woning nooit meer onbewaakt achter. Uiteraard zijn alle normale beveiliging functies in het systeem geïntegreerd, maar Niles is daarnaast heel flexibel te programmeren.

Veiligheid van Niles

slimme-sloten
Slimme sloten

Makkelijk en veilig.

Laat de deuren automatisch op slot gaan met slimme sloten. Met de slimme sloten van Niles heb je geen sleutels meer nodig. De deur gaat altijd automatisch op slot. Je vergeet nooit meer de deur op slot te doen. Je kan ook kiezen voor een vingerscan/keypad om de deur mee te openen of te vergrendelen. Open de deur met een code of met je vingerprint.

Velux-Dakraam
Slimme ramen & deuren

Automatisch open en dicht.

Ramen en deuren die automatisch open en dicht gaan wanneer dit gewenst is. Bijvoorbeeld een dakraam die open gaat wanneer het te warm is of het CO2 gehalte te hoog is. 

slimme-deurbel
Slimme deurbellen

Er wordt aangebeld.

Slimme deurbellen houden je op de hoogte. Krijg een melding via je telefoon wanneer er iemand aanbelt. Zie wie er voor de deur staat en praat met hen, ook wanneer je niet thuis bent. Met een slimme deurbel weet je altijd wie er aan de deur staat.

slimme-raam-en-deur-sensoren
Slimme sensoren

Weet wat er speelt.

Slimme sensoren kunnen ook functioneel zijn voor veiligheid in huis. Met slimme sensoren weet je wanneer er beweging is in huis, maar weet je ook altijd wanneer er nog ramen en deuren open staan wanneer je weg gaat van huis. 

nest-beveiligingscamera
Slimme camera's

Kijk altijd en overal mee.

Slimme camera’s zorgen er voor dat jij altijd in en om het huis kan meekijken. Deze camera’s kunnen jou ook een berichtje sturen wanneer hij denkt dat iets niet helemaal in de haak is. Dit kun je uiteraard helemaal instellen zoals jij wil.

slimme-meting
Slimme metingen

Met alles in control.

Met slim meet apparatuur ben je altijd in control over de waardes in de woning. Krijg een melding op de telefoon wanneer er rook wordt gedetecteerd, of wanneer het CO2 gehalte te hoog is. Nog nooit ben je er zo op tijd bij geweest.

Inclusief installatie

Op maat gemaakt

9,5 van klanten

Vragen over slimme verlichting?

Stel je vraag aan onze experts

nest-beveiligingscamera

Baas in eigen huis

Zelfs als je niet thuis bent

Met slimme beveiliging ben je baas in eigen huis. Zelfs als je niet thuis bent, je laat het huis dus nooit alleen achter. Hoe meer slimme beveiligingsproducten je installeert, hoe veiliger. Slimme apparaten kunnen namelijk samenwerken en met je meedenken. Het systeem kan bijvoorbeeld zien dat jij niet thuis bent en alarmen aanzetten, ramen dicht doen en jou een berichtje sturen als er nog ramen of deuren openstaan of als er ongewenst beweging in of om jouw huis plaatsvindt. Daarnaast gaan de deuren altijd automatisch op slot wanneer je de deur sluit. Zo vergeet je nooit de deur op slot te doen. 

Benieuwd wat slimme beveiliging voor jou kan betekenen? Praat met een van onze experts.

Ook slimme beveiliging?

Heb jij een bestaande woning, kantoor, ruimte of laat je een woning bouwen? Neem dan contact met ons op, want de mogelijkheden zijn eindeloos!

nest-beveiligingscamera

Als ik weg ga van huis, zet het alarm er op.

Bij beweging in huis, stuur mij een push notificatie.

CO2 gehalte te hoog is, maak lampen rood.

Wanneer ik het huis verlaat, bericht mij of er nog ramen openstaan.

nest-beveiligingscamera

Als ik weg ga van huis, zet het alarm er op.

Bij beweging in huis, stuur mij een push notificatie.

CO2 gehalte te hoog is, maak lampen rood.

Wanneer ik het huis verlaat, bericht mij of er nog ramen open staan.