Slimme gordijnen

Integreer slimme gordijnen of jaloezieën  met de rest van jouw smarthome.

gordijn-motor

Slimme gordijnen van Niles

gordijn-motor
Slimme gordijnen

Automatisch open en dicht.

Slimme gordijnen zijn een echte eyecatcher. Je kunt je gordijnen automatisch open of dicht laten doen wanneer jij dit wilt. Het leuke aan deze gordijnen is dat je ze kan laten communiceren met de rest van jouw woning. Zo kun je bijvoorbeeld tegen je home assistant zeggen dat je gaat slapen, de lampen in de slaapkamer zullen uitgaan en de gordijnen dicht. Dit lijkt altijd een luxe die alleen voor vermogende mensen is weggelegd, maar slimme gordijnrails zijn niet eens duurder dan gewone gordijnrails.

home-assistant
Slimme bediening

Met een app of op spraak.

Slimme gordijnen kun je natuurlijk bedienen via een app of afstandsbediening. Maar in een slim huis kun je deze ook bedienen op spraak met een home assistant zoals Google. Dit is mogelijk door de protocollen waar de gordijnen op werken, er hoeft dan ook geen nieuwe bedrading te komen omdat deze protocollen draadloos zijn.

fibaro-rolluiken
Slimme rolluiken

Automatisch open en dicht.

Slimme rolluiken zijn écht van deze tijd. Ze bieden eigenlijk dezelfde voordelen als gordijnen. Je kunt de rolluiken allemaal tegelijk op een tijdstip dicht of open laten gaan. Ook zijn deze uiteraard weer te integreren met de rest van de woning, zodat dit synchroon kan met bijvoorbeeld verlichting of gordijnen. Ook is de aansturing middels een app of spraak assistent. Alles is mogelijk.

Velux-Dakraam
Slimme zonwering

Tegen de felle zon.

Slimme zonwering is super handig. Je kunt de zonwering namelijk naar beneden laten gaan wanneer er een bepaalde hoeveelheid aan lichtinval is. Nooit meer last van een felle zon tegen in gezicht. De automatische zonwering zorgt op het goede moment voor het weren van de felle zon. 

Inclusief installatie

Op maat gemaakt

9,5 van klanten

Vragen over slimme gordijnen?

Stel je vraag aan onze experts

Communiceren met andere apparaten

Slimme gordijnen kun je laten samenwerken met andere apparaten in jouw huis. Bijvoorbeeld wanneer de televisie aan gaat, gaan automatisch de gordijnen dicht.

Ben je benieuwd naar de prijzen of mogelijkheden van een van onze gordijnen? Praat dan met een van onze experts.

Lampen
verlichting
Locatie
Tijd
Televisie
televisie
gordijn-motor

Als bioscoopmodus aan is, gordijnen dicht.

21.00, gordijnen dicht.

Wanneer ik thuis kom, gordijnen open.

gordijn-motor

Als bioscoopmodus aan is, gordijnen dicht.

21:00, gordijnen dicht.

Wanneer ik thuis kom, gordijnen open.

Slimme Gordijnrails

Het installeren van elektrische gordijnrails is altijd maatwerk. Neem contact met ons op en wij komen langs. 

Bestellen