Slimme thermostaten

Met slimme thermostaten en klimaatbeheersing is het altijd de juiste temperatuur in huis terwijl je energie bespaart.

Thermostaten van Niles

nest-thermostaat
Slimme thermostaten

Altijd de juiste temperatuur.

Een slimme thermostaat weet wanneer jij van huis bent, en begrijpt dat hij niet overbodig elektriciteit of gas hoeft te verbruiken. Hij past zichzelf aan om minder energie te verbruiken. Omdat het een slimme thermostaat is, kun je de temperatuur van je woning altijd aanpassen met een app en integreren met de rest van jouw slimme woning. Zo is het altijd aangenaam in huis.

slimme-radiatorknop
Multiroom verwarming

Verwarm kamers individueel.

Multiroom verwarming is in staat om kamers of radiatoren individueel te verwarmen. Zo hoef je kamers die je niet gebruikt ook niet te verwarmen. Dit kan Niles bijvoorbeeld op sensoren doen, zodat jij niet meer aan de verwarming hoeft te denken.

home-assistant
Slimme bediening

Met een app of op spraak.

Bij een slim huis kun je verwarming bijsturen in een app. Ook kun je ervoor kiezen om te praten met je thermostaat, met een home assistent zoals Google. Dit maakt een slimme woning nog aangenamer.

Inclusief installatie

Op maat gemaakt

9,5 van klanten

Vragen over slimme thermostaten?

Stel je vraag aan onze experts

Energie besparen met slimme thermostaten

Slimme thermostaten en klimaatbeheersing is niet alleen comfortabel, maar het kan ook helpen met het besparen van energie. Zo geef je minder geld uit aan het verwarmen van je woning. Slimme thermostaten leren van jou behoeftes en energieverbruik, vervolgens passen ze zichzelf aan om minder energie te verbruiken. Ook door multiroom verwarming kun je geld besparen, dit kan namelijk kamers individueel verwarmen wanneer jij het nodig hebt.

Benieuwd naar hoe jij met slimme klimaatbeheersing geld kan besparen op energie en gas? Onze experts staan klaar om jou advies te geven.

Ook slim verwarmen?

Heb jij een bestaande woning, kantoor, ruimte of laat je een woning bouwen? Neem dan contact met ons op, want de mogelijkheden zijn eindeloos!

nest-thermostaat

Weg van huis, thermostaat op spaarstand.

Geen beweging in de kamer, verwarming in de kamer uit.

Als je wakker bent, verwarming automatisch aan.

Wanneer het buiten koud is, verwarming hoger.

nest-thermostaat

Weg van huis, thermostaat op spaarstand.

Geen beweging in de kamer, verwarming in de kamer uit.

Als je wakker bent, verwarming automatisch aan.

Wanneer het buiten koud is, verwarming hoger.