Zorg

Niles neemt huishoudelijk taken uit handen en automatiseert deze zodat u langer en veiliger thuis kan blijven wonen.

Home assistent

Praat met uw home assistant. De home assistant regelt allerlei zaken voor u zoals de verlichting. Ook kan de home assistant u helpen in lastige situaties. Zo kan hij contact opnemen met een contactpersoon als u gevallen bent.

Verlichting

Door de verlichting te automatiseren hoeft u zelf niet langer naar de lichtschakelaars te lopen. Hierdoor hoeft u niet meer deze afstand niet meer af te leggen en wordt dan kans op valpartijen verkleint.

Gordijnen

Door ook de gordijnen te automatiseren wordt de kans op gevaarlijke situatie verkleint. Zo hoeft u niet meer te lopen trekken aan de gordijnen om ze te sluiten en wordt de kans op een valpartij kleiner.

Routines

Door u woning te automatiseren maakt u uw huis veiliger en kunt u langer zelfstandig thuis blijven wonen.

Jouw ideale woning

Jouw slimme woning, schakelt individuele verlichting of groepen verlichting aan volgens jouw persoonlijke voorkeuren. Ben je in de keuken dan gaat het licht automatisch aan, verlaat je de keuken dan dimt het licht of schakelt de verlichting uit. Schakel je de televisie aan, dan dimt het licht in de woning. Ga je naar boven om te slapen schakelt het licht beneden een kwartier later uit. Weet je al wat je wil? We helpen graag!

"Hey Niles, ik ben gevallen"

Een contactpersoon wordt gebeld

Lampen gaan aan

Gordijnen gaan open

Sloten gaan open voor de hulpdienst

Niles integreren met de zorg?

Heb jij een bestaande woning, kantoor, ruimte of laat je een woning bouwen? Neem dan contact met ons op!

kopje-wit